O femeie a găsit un bilet la loto vechi. Când s-a dus să-l verifice a aflat că este milionară

Data actualizării: Data publicării:
o femeie cu telefonul in mana bucurandu-se
O femeie din Portland, SUA, a devenit milionară după ce a găsit un bilet de loterie vechi FOTO: Shutterstock

O femeie din Portland, SUA, a devenit milionară după ce a găsit un bilet de loterie vechi, rătăcit într-o cutie cu mărunțișuri.

Leslie Carr, de 52 de ani, a găsit biletul în urmă cu câteva zile și inițial a vrut să-l arunce, dar tocmai apăruse știrea că o persoană câștigase peste un miliard de dolari la Powerball, așa că s-a gândit că poate are și ea noroc și a decis în ultimul moment să-l verifice. Prin urmare, s-a dus la o agenție și a aflat că a câștigat 1 milion de dolari. Ea și-a încasat premiul pe data de 22 aprilie, a confirmat Loteria Oregon într-un comunicat de presă, potrivit People.

„Nu aveam idee că am câștigat”, a spus Leslie. „Dacă nu ar fi fost câștigătorul de un miliard de dolari de la Powerball de care am auzit la știri nu verificăm biletul”, a adăugat ea.

Biletul câștigător fusese extras pe 15 martie, cu mai bine de o lună înainte ca femeia să-și dea seama că îl are.

Când s-a dus la agenție a avut parte de o surpriză. „L-am auzit pe angajat spunând: Oooooo, nu-ți pot da banii, pentru că premiul tău este mai mare de 1.000 de dolari. Acela a fost momentul în care am început să fiu entuziasmată”, a povestit femeia.

Ulterior a aflat că a câștigat 1 milion de dolari.

Femeia intenționează să-și plătească ipoteca, să cumpere o mașină nouă și să rezerve o vacanță în Hawaii.

Conform site-ului Loteriei Oregon, jucătorii de la extragerea la care a participat Leslie au o șansă de 1 din 250.000 de a câștiga 1 milion de dolari.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri