Live

Bărbat suspectat că ar fi violat un băiat de 9 ani care îi era rudă, reţinut de polițiști

Data publicării:
Foto: Shutterstock

Un bărbat de 34 de ani din judeţul Dâmboviţa, suspectat că ar fi violat de cel puţin două ori un băiat de 9 ani, a fost reţinut de poliţişti. El va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 4 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 de Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor în vârstă de 9 ani, a fost victima unui viol. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat principalul bănuit în persoana unui bărbat de 34 de ani, din Dragomireşti”, a transmis, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Cei doi sunt rude, iar bărbatul este suspectat că, atât sâmbătă, cât şi în cursul lunii aprilie, prin constrângere, ar fi determinat minorul să întreţină acte sexuale cu el.

Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: News.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un șofer a primit o amendă de 6600 de lei și a rămas fără permis 10 luni pentru haosul provocat în trafic fugind de poliție

Bărbat prins de jandarmi în timp ce încerca să jefuiască un cetăţean străin

Un asistent medical a fost reţinut pentru că ar fi agresat fizic două minore internate la secția Psihiatrie

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Partenerii noștri