Live

Video Beat și fără permis. Urmărit de poliţie, un bărbat s-a ascuns în curtea unor ialomiţeni agresivi. "Ce stai cu pistolul în mână?"

Data actualizării: Data publicării:
Captura Facebook

Mai mulți polițiști au intervenit luni seara la un scandal din Bărbulești, în Ialomița, după ce un bărbat care fugea de polițiști s-a ascuns într-o curte din localitate. Cei în curtea cărora a fugit șoferul beat au devenit violenți cu forțele de ordine.

Polițistii din Jilavele au vrut să oprească, în timpul unui filtru rutier, o mașină care mergea pe DN1D, din Urziceni către Bărbulești, anunță Poliția Ialomița.

Șoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor, a mărit viteza și a încercat să fugă, însă a fost prins de polițiști în comuna Bărbulești.

În urma verificărilor a reieșit ca bărbatul în vârstă de 38 de ani este din localitatea Bărcănești și nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, testarea cu aparatul Drager a indicat o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliției Urziceni, unde i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând să fie reținut.

De asemenea atât bărbatul, cât și o femeie care se afla în autoturism au primit o amendă totală de 20.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

Potrivit imaginilor publicate de Sindicatul Europol, șoferul s-au refugiat în curtea unor romi, iar aceștia au devenit violenți cu forțele de ordine, cerându-le să lase pistolul din mână. „Ați venit aici să faceți legea?”, se aude în înregistrare, după care o persoană ia la rost un polițist: „Ce stai cu pistolul în mână?”.

Redactare G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort într-un apartament din Timișoara

Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare organizată noaptea, în Hunedoara. Polițiștii au fost anunțați chiar de tatăl celui care a tras

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Partenerii noștri