Live

Caz cutremurător. O fată de 14 ani ar fi fost abuzată sexual de șoferul microbuzului școlar

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Getty Images

O fată de 14 ani din Pucioasa ar fi fost abuzată sexual de un bărbat de 44 ani si a ajuns la spital aproape leșinată si cu urme de sânge pe corp. A primit îngrijiri medicale la spitalul din Pucioasa, iar ulterior, ea a fost transferată și operată la Târgoviște, unde va rămâne internată. Potrivit Adevărul, suspectul este chiar șoferul microbuzului școlar . Între timp, bărbatul a fost reținut, iar poliția a deschis un dosar penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au fost sesizaţi de către Spitalul Pucioasa-Camera de Gardă, cu privire la faptul că la unitatea medicală seste o minoră, în vârstă de 14 ani, care prezintă sângerări vaginale abundente. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că minora a întreținut relații sexuale cu un bărbat de 44 de ani, din Pucioasa”, a spus Ana Maria Liţă, agent de poliție din Târgovişte, la Digi24.

Ea a precizat că a fost deschis dosar penal pentru act sexual cu un minor, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alina Gorghiu critică declarațiile „șocante, de Ev Mediu”, ale preotului Nicolae Tănase: „E o invitaţie la viol!”

Vasile Bănescu critică „gândirea barbar clericalizată” a preotului Nicolae Tănase care a spus că și fetele abuzate sexual sunt vinovate

Declarație halucinantă a unui preot: Fetele abuzate sexual trebuie să facă închisoare, pentru că sunt frumoase. Reacția BOR

Victimele abuzurilor sexuale comise de clericii catolici din Portugalia vor primi compensații financiare

Partenerii noștri