Live

Copil de 13 ani găsit mort în dormitor, după ce s-ar fi certat cu mama lui din cauza temelor

Data actualizării: Data publicării:
Ambulanță în timpul unei intervenții FOTO: Inquam Photos / Liviu Chirica

Un copil de 13 ani din Tăuții de Sus, județul Maramureș, a fost găsit mort în camera lui, după ce s-ar fi certat cu mama.

Părinții au sunat la 112, însă echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut să facă nimic pentru băiatul de 13 ani.

Potrivit emaramures.ro, înainte de a se sinucide, băiatul se certase cu mama lui din cauza temelor. Aceasta îi spusese să închidă televizorul și să se apuce de învățat. Băiatul s-a retras apoi în dormitor, unde și-a pus capăt zilelor.

Criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș coordonați de un procuror criminalist au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările tragediei.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală și dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

 

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Gaz periculos depistat în școli și grădinițe din 16 județe. E considerat unul dintre factorii de risc pentru cancerul pulmonar

Ciucă: Trebuie să ieşim să vorbim cu oamenii, să îndepărtăm îndoielile faţă de ceea ce am făcut, să recunoaştem ce nu am reuşit

O femeie a găsit o poșetă în care erau acte, bani și telefoane lângă gara din Arad. A luat-o și acum e reținută

"Eu am venit cu prezența". Elevii care repetă simularea examenelor naționale după notele dezastruoase luate speră "la un 5 cel mult"

Partenerii noștri