Live

Filmul crimei de la Satu Mare. Cum a încercat zugravul care i-a tăiat gâtul unei femei să îi mintă pe polițiști

Data actualizării: Data publicării:
Suspectul arestat, alături de un polițist care îl duce la reconstituire. Foto: PresaSM

Un bărbat suspectat de crimă a fost arestat sâmbătă noaptea de polițiștii din Satu Mare. El lucra ca zugrav şi făcea şi alte munci de amenajare a unei locuinţe când i-a tăiat gâtul femeii care îl angajase pentru astfel de lucrări, pentru că aceasta i-a reproşat calitatea lucrărilor.

Primele date din anchetă arată că o femeie de 48 de ani a angajat un bărbat, care muncea ca zugrav, să îi realizeze lucrări de renovare a apartamentului. La finalul lucrărilor, proprietara apartamentului s-a arătat nemulţumită şi i-a reproşat muncitorului calitatea slabă a lucrărilor. Acesta şi-a pierdut cumpătul, a luat un cuţit şi i-a tăiat femeii gâtul.

În timpul audierilor, meșterul criminal le-a povestit tot anchetatorilor, relatează PresaSM.ro.

Acesta a declarat i-a mai reabilitat apartamentul victimei în urmă cu cinci ani, așa că tot el a fost cel căutat de către femeie. Doar că – potrivit informațiilor PresaSM – de această dată victima nu ar mai fi fost mulțumită de calitatea lucrărilor, așa că i-a reproșat acest lucru și i-ar fi cerut bani înapoi.

Bărbatul spune că a refuzat să îi dea banii, iar atunci victima a spus că îl va acționa în judecată pentru a-și recupera prejudiciul. Acela a fost momentul în care criminalul a cedat psihic, a pus mâna pe un cuter și i-a tăiat gâtul, lăsând-o într-o baltă de sânge.

Apoi, criminalul și-a schimbat hainele pline cu sânge și le-a aruncat într-un container de lângă garajul său din Cartierul Micro 14. De altfel, astăzi i-a și condus pe anchetatori la fața locului, scrie sursa citată.

Ulterior, chiar ucigașul este cel care a sesizat Poliția, încercând să îi inducă în eroare pe anchetatori. El a sunat la 112 și a spus că a găsit-o pe femeie cu gâtul tăiat. Bărbatul locuia în apropiere și obișnuia să o viziteze des pe victimă, alături de soția lui.

De altfel, varianta spusă polițiștilor și procurorilor de către criminal și de către soția lui, venită și ea la locul crimei, a început să se clatine din primele minute. Aceștia au susținut că au tot încercat să o sune pe femeie încă de la primele ore ale zilei, doar că nu a răspuns. „Îngrijorat” de faptul că nu răspunde apelurilor repetate, bărbatul a intrat în apartament, unde a găsit-o pe victimă.

După ce a fost luat la întrebări de către anchetatori, bărbatul s-a pierdut în unele detalii, așa că nu a fost decât o chestiune de timp până când acesta a cedat și a început să le spună oamenilor legii ce a făcut.

Rămâne de văzut dacă soția individului a fost sau nu implicată, respectiv dacă știa ce a făcut soțul acesteia și care a fost cu adevărat mobilul crimei.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Imaginile cu care se promova criminalul de 16 ani din Crângași. Pe rețelele sociale avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției

Infirmier din Satu Mare condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, pentru că a opărit o pacientă. Femeia a decedat după o lună

Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete

Un bărbat a fost omorât în bătaie de doi tineri lângă Piaţa Crângaşi din București. Agresorii au fost reținuți

Partenerii noștri