Filmul crimei de la Satu Mare. Cum a încercat zugravul care i-a tăiat gâtul unei femei să îi mintă pe polițiști

Data actualizării: Data publicării:
suspect dus la reconstituirea unei crime
Suspectul arestat, alături de un polițist care îl duce la reconstituire. Foto: PresaSM

Un bărbat suspectat de crimă a fost arestat sâmbătă noaptea de polițiștii din Satu Mare. El lucra ca zugrav şi făcea şi alte munci de amenajare a unei locuinţe când i-a tăiat gâtul femeii care îl angajase pentru astfel de lucrări, pentru că aceasta i-a reproşat calitatea lucrărilor.

Primele date din anchetă arată că o femeie de 48 de ani a angajat un bărbat, care muncea ca zugrav, să îi realizeze lucrări de renovare a apartamentului. La finalul lucrărilor, proprietara apartamentului s-a arătat nemulţumită şi i-a reproşat muncitorului calitatea slabă a lucrărilor. Acesta şi-a pierdut cumpătul, a luat un cuţit şi i-a tăiat femeii gâtul.

În timpul audierilor, meșterul criminal le-a povestit tot anchetatorilor, relatează PresaSM.ro.

Acesta a declarat i-a mai reabilitat apartamentul victimei în urmă cu cinci ani, așa că tot el a fost cel căutat de către femeie. Doar că – potrivit informațiilor PresaSM – de această dată victima nu ar mai fi fost mulțumită de calitatea lucrărilor, așa că i-a reproșat acest lucru și i-ar fi cerut bani înapoi.

Bărbatul spune că a refuzat să îi dea banii, iar atunci victima a spus că îl va acționa în judecată pentru a-și recupera prejudiciul. Acela a fost momentul în care criminalul a cedat psihic, a pus mâna pe un cuter și i-a tăiat gâtul, lăsând-o într-o baltă de sânge.

Apoi, criminalul și-a schimbat hainele pline cu sânge și le-a aruncat într-un container de lângă garajul său din Cartierul Micro 14. De altfel, astăzi i-a și condus pe anchetatori la fața locului, scrie sursa citată.

Ulterior, chiar ucigașul este cel care a sesizat Poliția, încercând să îi inducă în eroare pe anchetatori. El a sunat la 112 și a spus că a găsit-o pe femeie cu gâtul tăiat. Bărbatul locuia în apropiere și obișnuia să o viziteze des pe victimă, alături de soția lui.

De altfel, varianta spusă polițiștilor și procurorilor de către criminal și de către soția lui, venită și ea la locul crimei, a început să se clatine din primele minute. Aceștia au susținut că au tot încercat să o sune pe femeie încă de la primele ore ale zilei, doar că nu a răspuns. „Îngrijorat” de faptul că nu răspunde apelurilor repetate, bărbatul a intrat în apartament, unde a găsit-o pe victimă.

După ce a fost luat la întrebări de către anchetatori, bărbatul s-a pierdut în unele detalii, așa că nu a fost decât o chestiune de timp până când acesta a cedat și a început să le spună oamenilor legii ce a făcut.

Rămâne de văzut dacă soția individului a fost sau nu implicată, respectiv dacă știa ce a făcut soțul acesteia și care a fost cu adevărat mobilul crimei.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri