Live

Fost polițist suspectat că și-a ucis soția. În apartamentul lor a izbucnit și un incendiu

Data publicării:

Bărbatul de 67 de ani suspectat că şi-a ucis soţia, într-un apartament din Capitală în care luni seară a izbucnit şi un incendiu este fost poliţist, au declarat surse din rândurile anchetatorilor, care afirmă că pe numele bărbatului ar fi existat şi un ordin de restricţie care expirase cu o zi în urmă, potrivit News.ro.

Soţia bărbatului, în vârstă de de 62 de ani, a fost găsită moartă, luni seară,de către poliţiştii sosiţi în urma unui apel la 112 conform căruia în locuinţă ar fi izbucnit un incendiu. Bărbatul avea un comportament agresiv, astfel că a fost imobilizat şi dus la Poliţie, fiind apoi reţinut.

Surse din rândurile anchetatorilor afirmă că bărbatul a fost poliţist şi că pe numele său ar fi existat un ordin de restricţie, care expiarse cu o zi în urmă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, luni, în jurul orei 17.00, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 că într-un apartament este un incendiu în desfăşurare.

Acolo s-au deplasat agenţi de siguranţă publică, care împreună cu un echipaj SMURD, au reuşit să pătrundă în apartament, unde au găsit două persoane - soţ şi soţie, de 67, respectiv 62 de ani -, femeia fiind decedată.

Întrucât soţul manifesta un comportament agresiv a fost imobilizat şi dus la sediul subunităţii.

La locul incidentului s-a deplasat echipa de cercetare a Serviciului Omoruri, sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Se efectuează cercetarea la faţa locului, urmând a se stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul femeii.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O mașină a luat foc pe A1 imediat după ce șoferul a oprit pe banda de urgență și a deschis portbagajul

O mașină a luat foc în mers pe șoseaua de centură a Clujului

Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte

VIDEO. Un tren a luat foc în mers în Canada

Partenerii noștri