Live

FOTO | Accident grav în staţiunea Băile Govora. Două persoane au murit și alte 5 au fost rănite

Data publicării:

Un bărbat şi o femeie au decedat, iar alte cinci persoane, între care şi un copil, au ajuns spital în urma coliziunii între două autoturisme pe o stradă din staţiunea Băile Govora, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

„În total sunt şapte victime, dintre care două persoane decedate - o femeie şi un bărbat. Pentru bărbatul decedat s-au făcut manevre de resuscitare, dar, din păcate, a fost declarat mort. Alte patru victime, conştiente, au fost preluate de ambulanţele SAJ şi SMURD şi transportate la spital, în timp ce copilul, care avea răni uşoare, a plecat cu cineva din familie către UPU Vâlcea”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Potrivit poliţiştilor, accidentul produs luni după-amiază ar fi fost cauzat de şoferul uneia dintre cele două maşini, care ar fi pătruns pe contrasens şi ar fi lovit un alt autoturism care circula regulamentar.

Traficul rutier în zonă a fost blocat mai bine de o oră pentru a permite preluarea victimelor şi efectuarea cercetărilor pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa: Agerpres

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Accident grav în Suceava: Doi tineri au murit după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ

VIDEO. Impact violent pe Centura Capitalei: Un bărbat a murit, iar copilul său a fost grav rănit

FOTO. Trei bărbaţi, răniţi într-un accident în care au fost implicate un autoturism şi două dube, în Cluj

Israelul neagă că ar fi făcut gropi comune în Gaza. Cum explică armata israeliană descoperirea șocantă din zona spitalului Nasser

Partenerii noștri