Live

La volan, aproape de comă alcoolică

Data publicării:

Un angajat al Primăriei Iaşi s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 5,36 în aerul expirat. Bărbatul a intrat cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului, iar localnicii au sesizat poliţia.

Agenţii au constatat că şoferul era într-o stare avansată de ebrietate, iar rezultatul etilotest a arătat o valoare aproape de coma alcoolică. Bărbatul a refuzat să meargă la spital, pentru recoltarea de probe de sânge, motiv pentru care a fost dus la sediul Poliţiei Rutiere Iaşi. Acum are dosar penal.

Adina Lupu, purtător de cuvânt IPJ Iași: Ieri, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Deplasându-se la fața locului polițiștii au identificat persoana în cauză. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde a refuzat să îi fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Petrecere de 1 Mai încheiată cu bătaie, la Vama Veche. Poliția îi caută pe făptași

Un șofer din Cluj a fost încătușat în mijlocul străzii. Bărbatul fusese tras pe dreapta, dar și-a continuat drumul, cu poliția pe urme

Un şofer, posibil drogat, a ameninţat un altul cu un cuţit, după o şicanare în trafic în Mamaia

VIDEO. A fost identificat șoferul care a condus pe contrasens pe A1. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani din București

Partenerii noștri