Un șofer din Cluj a fost încătușat în mijlocul străzii. Bărbatul fusese tras pe dreapta, dar și-a continuat drumul, cu poliția pe urme

Data publicării:
politist pune catusele unui barbat pe strada
Șoferul fusese tras pe dreapta pentr uun control de rutină, dar a refuzat și a continuat goana pe șosele. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un șofer din Cluj a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a refuzat să oprească la un control de rutină, în trafic. Când au văzut că bărbatul de la volan își continuă drumul, agenții au pornit în urmărirea lui. Au reușit să îl prindă câteva mai străzi mai încolo și l-au încătușat pe loc, în mijlocul străzii. Când i-au verificat documentele, polițiștii au descoperit că șoferul avea, de fapt, permisul suspendat, scrie Știri de Cluj.

Urmărirea ca în filme a avut loc marți dimineața, pe o stradă din Cluj-Napoca.

"În jurul orei 07:40, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliției Cluj-Napoca și cei ai Secției 3 Poliție Rurală Baciu l-au depistat în trafic în timp ce conducea autoturismul pe Calea Baciului din Cluj- Napoca, efectuându-i semnal regulamentar de oprire, însă acesta nu a respectat indicațiile echipajului de poliție, continuându-și deplasarea”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Agenții au pornit în urmărirea șoferului fugar și au reușit să-l prindă pe o stradă din apropiere, conducătorul auto fiind încătușat și condus la sediul Poliției pentru audieri. Tot atunci au descoperit și motivul pentru care bărbatul încerca să scape de ei: permisul acestuia era suspendat.

"În cadrul verificărilor efectuate s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar, în baza probatoriului administrat, s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore”, mai transmite IPJ Cluj.

Bărbatul este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri