Live

Metrourile nu mai opresc în Piaţa Victoriei

Data publicării:
Stație de metrou înn București. Foto: Metrorex

Metrourile nu mai opresc în Piaţa Victoriei. Închiderea staţiei presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran şi trecerea trenurilor prin această staţie fără oprire.

Metrorex informează că, la nivelul Direcţiei Generale de Management Operaţional din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea ordinii publice, din care fac parte toate instituţiile cu atributii în asigurarea ordinii publice, s-a decis ca, astăzi, 10 august a.c., începând cu ora 20.00., staţia Piaţa Victoriei să fie închisă.

Închiderea staţiei presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran şi trecerea trenurilor prin această staţie fără oprire. Staţia se va redeschide la solicitarea instituţiilor abilitate. Măsura a fost luată pentru asigurarea siguranţei călătorilor, în contextul în care un flux mare de persoane tranzitează zona Piaţa Victoriei”, a comunicat Metrorex.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Protest în Piaţa Victoriei faţă de modul în care se judecă dosarul accidentului din 2 Mai. „Justiţia nu este de partea noastră”

Simion i-a tăiat microfonul Dianei Șoșoacă în Piața Victoriei. ”Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!”

George Simion a blocat circulația în centrul Bucureștiului. El i-a chemat pe membrii AUR la un protest „fără însemne de partid”

Protest în Piața Victoriei față de noile restricții. Jandarmii au dat 15 amenzi

Partenerii noștri