Live

Galerie Foto Migranți descoperiți de polițiștii de frontieră ascunși în furtunuri de irigații

Data actualizării: Data publicării:
Opt migranți ascunși în role de furtun. Foto: Poliția de Frontieră

Opt migranți din Egipt, Bangladesh şi India au încercat să iasă ilegal din țară ascunși în role de furtun. Polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au dat de cei opt bărbați în timpul verificărilor unui TIR plin cu role de furtun pentru irigații. Șoferul urma să ajungă cu marfa în Spania.


Migranții, toți bărbați, au fost descoperiți în urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, anunță Poliția de Frontieră.

Persoanele depistate au fost preluate și transportate la sediul instituţiei pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că patru sunt din Egipt, trei din Bangladesh și un cetățean din India. Aceştia au solicitat o formă de protecţie în ţara noastră.

"S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, furtunuri pentru irigaţii, pentru o societate comercială din Spania. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, opt cetăţeni străini", a transmis, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Polițiști de frontieră înjunghiați de traficanții de migranți. Unul dintre suspecți a fost prins, alți doi sunt căutați

Guvernul britanic vrea să trimită 5.700 de imigranți în Rwanda, dar peste jumătate din ei sunt de negăsit

Cel puţin cinci migranți au murit încercând să traverseze Canalul Mânecii, în timp ce la Londra se vota controversatul proiect Rwanda

Partenerii noștri