Live

Momente de groază pentru Vlad Alexandrescu, la miting: Ştiţi cum e să-ţi vezi propriul copil, pe targă, inconștient?

Data actualizării: Data publicării:

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a trecut prin clipe de groază în această seară la protest. El povesteşte că era prezent cu fetele la mitingul din Piaţa Victoriei şi că la un moment dat a pierdut-o din vedere pe una dintre ele. Apoi a văzut-o pe targă, în stare de inconştineţă, fiind transportată de un echipaj SMURD: "Unul dintre voluntarii care transportau targa mi-a strigat: Domnule Alexandrescu, este fata dumneavoastră!"

"Știți cum e să te întâlnești cu propriul tău copil, transportat pe targă, în stare de inconștiență către un echipaj SMURD?

Fetele mele erau cu mine la protest. Una dintre ele a înaintat puțin, cu o prietenă a ei, în dreptul primelor mese de la girafă. Acolo a inhalat gazele împrăștiate de forțele de ordine. Și-a pierdut cunoștința.

Noi o pierdusem din vedere și am început să o căutăm. Credeam doar că întârzie un pic mai în față...

Deodată, am văzut paramedicii care transportau pe targă o adolescentă de 16 ani. Unul dintre voluntarii care transportau targa mi-a strigat: Domnule Alexandrescu, este fata dumneavoastră!

M-am alăturat lor în goană și am urcat în camion. A urmat resuscitarea, cu oxigen și monitorizare a inimii. Mulțumesc echipei de intervenție!

Cum e ca un guvern să-și gazeze propriii cetățeni? Și pe copii! Să le facă rău ca să-și asigure liniștea?", a scris pe Facebook Vlad Alexandrescu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Protest în Piaţa Victoriei faţă de modul în care se judecă dosarul accidentului din 2 Mai. „Justiţia nu este de partea noastră”

Simion i-a tăiat microfonul Dianei Șoșoacă în Piața Victoriei. ”Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!”

George Simion a blocat circulația în centrul Bucureștiului. El i-a chemat pe membrii AUR la un protest „fără însemne de partid”

Protest în Piața Victoriei față de noile restricții. Jandarmii au dat 15 amenzi

Partenerii noștri