Live

O femeie a fost amendată după ce a transportat 4 copii pe suporturile exterioare ale SUV-ului pe care îl conducea

Data publicării:
O femeie a fost amendată după ce a transportat 4 copii pe suporturile exterioare ale SUV-ului pe care îl conducea. Foto: Monitorul de Suceava

O femeie de 20 de ani din localitatea Zvoriștea, județul Suceava, a fost amendată după ce a transportat cu mașina patru copii pe suporturile exterioare ale SUV-ului pe care îl conducea, informează Mediafax.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii s-au sesizat după ce în spațiul public au apărut fotografii care prezentau o mașină care transporta 4 copii pe părțile laterale exterioare ale caroseriei.

Polițiștii au stabilit că mașina a fost condusă pe raza comunei Zvoriștea de o femeie de 20 de ani din localitate.

„Aceasta a preluat-o pe sora sa de la școală și pe alți trei colegi, la plecarea de pe loc pe barele metalice exterioare poziționându-se alți 4 minori. Femeia a rulat în acest fel câțiva zeci de metri, ulterior oprind vehiculul și solicitându-le celor 4 minori să coboare”, a transmis IPJ Suceava.

Polițiștii au audiat-o pe femeie, dar și pe părinții copiilor implicați. Aceștia au fost avertizați și instruiți cu privire la pericolele generate de acest tip de comportament, iar femeia a fost amendată cu 1.160 lei pentru încălcarea legislatiei rutiere, respectiv pentru transportul persoanelor în afara caroseriei.

Polițiștii continuă verificările cu privire la alte aspecte privind punerea în pericol a vieții sau sănătății copiilor respectivi.

Potrivit Monitorul de Suceava, un martor a declarat că femeia ar fi condus cu „60 km/oră, chiar peste...”.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un șofer de ambulanță din Suceava a fost trimis în judecată pentru un accident mortal. Era în misiune și depășise o coloană de mașini

Surse Digi24: Zelenski a aterizat, joi, la Suceava. Imagini cu coloana oficială a președintelui ucrainean

Un bărbat din Suceava și-a dezgropat prietenul mort de o săptămână pentru că a visat că a înviat

Un bărbat din Suceava a fost reținut de Poliție și dus la arest pentru că a bătut o oaie

Partenerii noștri