Live

O femeie a murit şi mai multe persoane au fost rănite, într-un accident rutier în care au fost implicate două maşini, pe DN 22

Data actualizării: Data publicării:
O femeie a murit şi mai multe persoane au fost rănite, într-un accident rutier în care au fost implicate două maşini, pe DN 22.

O femeie a murit şi mai multe persoane au fost rănite, într-un accident rutier care a avut loc, vineri seară, în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două maşini.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier între două autoturisme, petrecut pe DN 22, informează News.ro.

La faţa locului s-au deplasat o maşină de stingere, un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanță.

ISU a menţionat că în autoturisme se aflau trei femei şi trei bărbaţi. O femeie era încarcerată, a fost scoasă din autoturism şi au fost începute manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de medici, femeia a fost declarată decedată.

De asemenea, alte cel puţin trei persoane au fost rănite în evenimentul rutier.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi adulţi şi doi copii, răniţi într-un accident rutier în Teleorman

GALERIE FOTO. Circa 30 de persoane rănite, între care două în stare gravă, în coliziunea dintre două trenuri, în Argentina

Fabrică de ulei amendată de Garda de Mediu pentru poluarea reţelei de canalizare cu grăsimi vegetale

VIDEO. Un avion Boeing 737 a ieșit de pe pistă în timpul decolării. Unsprezece persoane au fost rănite, între care patru grav

Partenerii noștri