O femeie a murit şi mai multe persoane au fost rănite, într-un accident rutier în care au fost implicate două maşini, pe DN 22

Data actualizării: Data publicării:
masina distrusa in accident
O femeie a murit şi mai multe persoane au fost rănite, într-un accident rutier în care au fost implicate două maşini, pe DN 22.

O femeie a murit şi mai multe persoane au fost rănite, într-un accident rutier care a avut loc, vineri seară, în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două maşini.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier între două autoturisme, petrecut pe DN 22, informează News.ro.

La faţa locului s-au deplasat o maşină de stingere, un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanță.

ISU a menţionat că în autoturisme se aflau trei femei şi trei bărbaţi. O femeie era încarcerată, a fost scoasă din autoturism şi au fost începute manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de medici, femeia a fost declarată decedată.

De asemenea, alte cel puţin trei persoane au fost rănite în evenimentul rutier.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri