Live

O femeie din Suceava a primit 5 ani de închisoare pentru că și-a bătut iubitul

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Facebook Poliția Română

O femeie din județul Suceava a fost condamnată la 5 ani de închisoare după ce și-a bătut atât de tare iubitul încât i-a pus viața în pericol. Femeia, Mihaela B., de 50 de ani, l-a luat la bătaie pe iubitul ei într-un bar și a continuat să-l lovească pe stradă și acasă.

Femeia din comuna Dărmănești a fost găsită vinovată de comiterea infracțiunii de violență în familie raportată la tentativă de omor și a primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare, însă soluția nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava, potrivit Monitorul de Suceava. Mihaela B. a primit vestea din spatele gratiilor, unde se află încă din luna iulie, când a avut loc agresiunea.

Potrivit anchetei, pe data de 19 iulie, Mihaela B. și iubitul ei au fost împreună la mai multe baruri din localitatea de domiciliu, unde au băut, s-au jignit reciproc și s-au certat. În ultimul local pe care l-au vizitat, conflictul s-a întețit, iar femeia l-a lovit pe bărbat de două ori cu palma peste cap, așa cum se vede pe imaginile surprinse de camere de supraveghere. După acest moment, el a ieșit din bar, fiind urmat la scurt timp de iubita lui. Au plecat amândoi spre casă și, pe drum, ea l-ar fi lovit în cap din spate cel mai probabil cu o lopată.

Ajunși acasă, femeia a continuat să-și bată iubitul cu piciorul din lemn al unui scaun, deși acesta era rănit și plin de sânge după lovitura de pe drum. Mihaela și-a dat seama la un moment dat că iubitul ei era în stare gravă și pentru că nu a putut să-i oprească sângerarea, a sunat la ambulanță.

Din cercetări rezultă că cei doi s-au înțeles înainte ca bărbatul să fie preluat de ambulanță să nu declare nimic din cele întâmplate, pentru a nu avea probleme cu poliția. Dar Mihaela și-a recunoscut până la urmă faptele, negând doar lovitura aplicată cu lopata.

Iubitul ei a ajuns în stare gravă la spital, cu leziuni care i-au pus viața în primejdie și care au necesitat peste 60 de zile de îngrijiri medicale.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ipoteză șocantă în cazul tânărului din Suceava găsit mort pe șosea: nu ar fi fost un accident, ci o răzbunare

Un șofer din Suceava, suspectat că a accidentat mortal un pieton, a fost găsit acasă. Era beat și s-a baricadat în locuință

Un șofer de ambulanță din Suceava a fost trimis în judecată pentru un accident mortal. Era în misiune și depășise o coloană de mașini

Surse Digi24: Zelenski a aterizat, joi, la Suceava. Imagini cu coloana oficială a președintelui ucrainean

Partenerii noștri