Live

O româncă din Italia a vrut să aibă noroc în dragoste, dar a rămas fără 20.000 de euro după ce a apelat la patru "vrăjitoare"

Data publicării:
O româncă din Italia a vrut să aibă noroc în dragoste, dar a rămas fără 20.000 de euro după ce a apelat la patru "vrăjitoare". FOTO: Captură Digi24

Patru pretinse vrăjitoare i-ar fi cerut unei românce din Italia 20.000 de euro căreia i-au promis că o vor ajuta în problemele în dragoste. Ele i-au mai cerut și toate obiectele de valoare pe care le avea. Polițiștii fac percheziții miercuri dimineață în acest dosar. În locuința uneia dintre suspecte a fost găsită inclusiv o pălărie de vrăjitoare.

Patru persoane sunt acuzate că ar fi cerut unei persoane aproximativ 20.000 de euro, promiţându-i că-i vor rezolva problemele personale prin ritualuri de vrăjitorie, au anunțat polițiștii din București.

”Astăzi, 14 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, anunţă Poliția Capitalei.

Perchezițiile au loc în cartierul Dămăroaia din București.

Conform sursei citate, în perioada 2021 - prezent, cele patru suspecte ar fi indus în eroare o persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele personale, prin ritualuri de vrăjitorie, şi i-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro. 

Persoanele în cauză vor fi duse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

 

 

 

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bărbat împușcat mortal când încerca să incendieze o sinagogă din Franța

Socrul mare de la nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulația, reținut de poliție

Evadare ca în filme, în Franța. Bărbați înarmați au oprit un convoi, au ucis doi gardieni și au fugit cu un deținut poreclit „Musca”

Un bărbat și-a distrus mașina în fața polițiștilor, după ce a rămas fără talon: „O fac eu să nu fie bună”

Partenerii noștri