O româncă din Italia a vrut să aibă noroc în dragoste, dar a rămas fără 20.000 de euro după ce a apelat la patru "vrăjitoare"

Data publicării:
palarie de vrajitoare
O româncă din Italia a vrut să aibă noroc în dragoste, dar a rămas fără 20.000 de euro după ce a apelat la patru "vrăjitoare". FOTO: Captură Digi24

Patru pretinse vrăjitoare i-ar fi cerut unei românce din Italia 20.000 de euro căreia i-au promis că o vor ajuta în problemele în dragoste. Ele i-au mai cerut și toate obiectele de valoare pe care le avea. Polițiștii fac percheziții miercuri dimineață în acest dosar. În locuința uneia dintre suspecte a fost găsită inclusiv o pălărie de vrăjitoare.

Patru persoane sunt acuzate că ar fi cerut unei persoane aproximativ 20.000 de euro, promiţându-i că-i vor rezolva problemele personale prin ritualuri de vrăjitorie, au anunțat polițiștii din București.

”Astăzi, 14 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, anunţă Poliția Capitalei.

Perchezițiile au loc în cartierul Dămăroaia din București.

Conform sursei citate, în perioada 2021 - prezent, cele patru suspecte ar fi indus în eroare o persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele personale, prin ritualuri de vrăjitorie, şi i-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro. 

Persoanele în cauză vor fi duse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

 

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri