Live

Cazul piromanului din Capitală. 16 oameni audiați, niciun suspect

Data actualizării: Data publicării:

Un bărbat a fost ridicat dintr-un mall din Capitală și este audiat în legatură cu incendierea unor mașini în București la sfârșitul săptămânii trecute. El a fost eliberat însă la scurt timp. Polițiștii au dus la secție 16 persoane, în total, dar toae au fost eliberate.

ACTUALIZARE. Bărbatul ridicat din mall a fost eliberat. Polițiștii nu au în acest moment niciun suspect.


Bărbatul ar fi fost reclamat de paznicii unui mall de la marginea Bucureștiului, care l-ar fi recunoscut pe piroman din înregistrările video publicate în decursul zilei de joi.

Sunt încă suspiciuni din partea anchetatorilor dacă este vorba cu a adevărat despre piromanul care a incendiat mai multe mașini în Capitala.

Din informațiile Digi24, este a șaisprezecea persoană care a ajuns la audieri în ultimele zile.

Pompierii au descoperit că piromanul a dat cele trei lovituri de proporţii, sâmbătă seară, după un plan atent studiat: a pus cârpe îmbibate cu benzină sub roţile maşinilor. S-a asigurat că vehiculele iau foc, dar şi-a lăsat şi timp să dispară până izbucneşte vâlvătaia.

CITIȚI ȘI:  Piromanul din Bucureşti nu vizează maşini din Capitală. Psihiatru: Identifică un anume paragraf biografic din viaţa lui

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, pe strada Gala Galaction, unde au fost gasite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Incendiu puternic la un bloc din București. O persoană a fost găsită carbonizată într-un apartament

Burduja i-a oferit lui Nicușor Dan Planul său pentru București: „Să vadă cum putea fi un bun primar”

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Bărbat răpit în București, din fața unui complex rezidențial. Polițiștii l-au găsit la câțiva kilometri distanță

Partenerii noștri