Live

Scene cumplite în București. Femeie înjunghiată în fața unui magazin. Agresorul s-a sinucis

Data actualizării: Data publicării:

Scene cumplite în Capitală. O femeie a fost înjunghiată duminică de un bărbat la intrarea într-un magazin. Şocaţi, martorii incidentului au sunat la 112, dar până la venirea poliţiştilor agresorul a încercat să-şi ia viaţa. În ciuda eforturilor medicilor, bărbatul a murit.

ACTUALIZARE. Medicii au confirmat decesul bărbatului care și-a înjunghiat fosta iubită. Femeia este în continuare în stare critică.

S-a întâmplat în sectorul 5 al Capitalei, la un magazin de cartier, unde victima este vânzătoare. Femeia a fost atacată când se pregătea să deschidă magazinul. 

Din primele informații, agresorul este fostul iubit al femeii. Cei doi aveau un copil împreună, dar s-au despărțit în urmă cu aproximativ jumătate de an.

Ambele persoane sunt în stare critică, iar echipajele SMURD încearcă să le resusciteze, din primele informații. 

A fost sesizat cu privire la eveniment și Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, anunță Poliția.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Mascați amenințați cu toporul de un bărbat care o ținea captivă pe sora lui. Totul ar fi pornit de la o ceartă pentru bani

Deputatul Focșa susține că nu și-a bătut soția și că totul a fost o controversă legată de fiul lor. „Sunt convins că o să îi pară rău”

Deputatul ex-AUR Dumitru Focșa are ordin de restricție pentru că și-a bătut din nou soția

Un bărbat s-a certat cu iubita, a dat-o afară și i-a sechestrat pe cei doi copii de doar 4 luni. Intervenție dramatică a mascaților

Partenerii noștri