Live

Se circulă greu şi pe A1, şi pe A2. Sunt coloane de până la 7 kilometri

Data actualizării: Data publicării:

Se circulă greu şi pe A1 Bucureşti - Piteşti şi pe A2 Bucureşti – Constanţa, în urma unor coliziuni în lanţ.

Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti este îngreunat duminică seară în zona kilometrului 23, formându-se cozi de autovehicule pe aproximativ şapte kilometri, în urma coliziunii între trei autoturisme, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

"Pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 23, pe sensul de mers către capitală, s-a produs o coliziune faţă-spate între 3 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. În urma impactului nu au rezultat victime. Autovehiculele au fost scoase pe banda de urgenţă, astfel că nu sunt instituite restricţii de circulaţie, însă în zonă valorile de trafic sunt foarte ridicate, s-au format coloane de autoturisme de aproximativ 7 kilometri", potrivit Centrului Infotrafic.

Şi circulaţia rutieră pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa se desfăşoară cu dificultate la kilometrul 190, o bandă de mers fiind blocată pe sensul către Capitală, în urma producerii unei coliziuni în lanţ între şase autovehicule, a anunţat Centrul Infotrafic.

O persoană a fost uşor rănită în urma accidentului rutier.

"Pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 190, pe sensul de mers către capitală, s-a produs o coliziune faţă-spate între 6 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. În urma impactului a rezultat o singură victimă, rănită uşor. Circulaţia rutieră este blocată pe banda a doua, traficul fiind dirijat pe prima bandă şi cea de urgenţă. În zonă s-au format coloane de autoturisme de aproximativ 3 kilometri", potrivit Centrului Infotrafic.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Poliția Română: Cele mai multe accidente rutiere din 2023 au avut loc în luna iunie, vinerea. Cauzele au rămas neschimbate

Țările cu cele mai sigure drumuri din UE. România și Bulgaria sunt pe primele locuri la morți din accidente

"Legea 2 Mai" a fost adoptată. Gorghiu: "Nu poţi să vinzi heroină sau cocaină, să distrugi vieţi şi după să umbli liber pe străzi"

O navă cargo a lovit un pod rutier în China, distrugând o parte din el și aruncând mașinile în apă

Partenerii noștri