Live

Şoferiţă amendată pentru că şi-a parcat regulamentar maşina

Data actualizării: Data publicării:

O şoferiţă a reclamat faptul că a fost amendată pentru că şi-a parcat perfect regulamentar maşina. Incidentul s-a petrecut la Logoj.

 

Femeia, persoană cu handicap, a parcat autoturismul chiar în faţa Primăriei Lugoj pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi. La întoarcerea la maşina, ea a văzut pe geamul lateral o înştiinţare conform căreia a încălcat legea şi riscă o amenda de până la 435 de lei.

Lăsand la o parte greşeala gramaticală scoasă în evidenţă pe autocolant, femeia a fost mirată că agentul constatator nu a observat semnul distinctiv al maşinii, plasat pe luneta automobilului. Şoferiţa spune că va contesta sancţiunea.

Preşedinta Asociaţiei Handicapaţilor Fizic Lugoj, Dorina Vărgatu, a reacţionat faţă de acest incident: „Nu înţeleg ce se întâmplă în acest oraş, în această ţară. Nu se leagă nimeni de maşinile care nu sunt ale persoanelor cu handicap, dar ocupă locurile rezervate, în schimb, oameni care merg dificil trebuie să fie puşi în situaţia de a rezolva greşeala unor poliţişti neatenţi? Ruşine!”.

Sursa lugojinfo.ro

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Bărbat împușcat mortal la o vânătoare organizată noaptea, în Hunedoara. Polițiștii au fost anunțați chiar de tatăl celui care a tras

Cum a fost răpit bărbatul din București. Polițiștii au văzut imagini de pe camerele de supraveghere de la complexul rezidențial

Bărbat răpit în București, din fața unui complex rezidențial. Polițiștii l-au găsit la câțiva kilometri distanță

Partenerii noștri