Live

Trei copii au fost filmați lovind cu brutalitate mai mulți câini. Acum au dosar penal

Data publicării:

Poliţiştii din Argeş au întocmit un dosar penal pentru schingiuirea animalelor, după ce trei copii au fost filmaţi lovind nişte câini, relatează Agerpres.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini ce ilustrează trei minori care lovesc mai mulţi câini legaţi cu sfori, ce tractează bucăţi de material lemnos, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Hârtieşti s-au sesizat din oficiu. În urma verificărilor au fost identificaţi minorii care apar în filmări, cu vârste cuprinse între 8 şi 13 ani, precum şi persoana care a postat imaginile pe o reţea de socializare, respectiv un bărbat de 43 de ani, din comuna Hârtieşti, se precizează într-un comunicat al poliției din Argeș.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Muscel, pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale care se impun, mai arată IPJ Argeș.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un viceprimar PSD a lovit o femeie din echipa de campanie a PNL: „Este grav ce s-a întâmplat. O gașcă de agresori”

Un șofer a băut și a consumat patru droguri diferite, apoi a plecat de la mare spre casă. A fost oprit de polițiști la Fetești

Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort într-un apartament din Timișoara

Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Partenerii noștri