Live

Un bărbat a fost găsit mort într-un parc din București

Data publicării:
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. FOTO: Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit mort într-un parc din Sectorul 3 al Bucureştiului, a informat, duminică, Poliţia Capitalei, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al DGPMB, Poliţia Capitalei - Secţia 12 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în interiorul unui parc din Sectorul 3 s-ar afla o persoană decedată, la faţa locului deplasându-se poliţiştii şi un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul acestuia, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Socrul mare de la nunta faraonică din Buzescu care a blocat circulația, reținut de poliție

Tinerii care au omorât în bătaie un bărbat lângă parcul Crângași din București au fost arestați preventiv

Un medic din București, cercetat după ce ar fi uitat o compresă în abdomenul unei paciente. Femeia a făcut septicemie și a murit

Prognoza meteo pentru București. Urmează două zile cu vreme rece, vânt și ploaie

Partenerii noștri