Live

Un copil de doi ani din Dolj a murit la petrecerea de ziua lui

Data actualizării: Data publicării:
Un copil de doi ani a murit chiar de ziua lui. Băiatul, care locuiește la o stână, ar fi băut o soluție pentru deparazitarea animalelor pe care a găsit-o în curte. FOTO: Captură Digi24

Incident șocant într-o comună din Dolj. Un copil de doi ani a murit chiar de ziua lui. Băiatul, care locuiește la o stână, ar fi băut o soluție pentru deparazitarea animalelor pe care a găsit-o în curte.

VIDEO Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Mama susține că nu știe de unde a apărut otrava, iar autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

Mama i-a organizat micuțului o mică petrecere cu tort, suc și invitați. La un moment dat, băiatul a ieșit să se joace în curte cu sora lui mai mare și atunci s-a întâmplat nenorocirea. Întreaga comunitate este în stare de șoc.

Anuța Albișoru – vecină: Copilul a alergat de colo până colo, la containere a fost otrava. Și-a pus mâna pe ea. Copilul e copil, nu știe că e otravă, că nu e otravă. Dar mama trebuie să răspundă de copii.

Adriana Tarță – mama: Era cu o sticlă în mână. Ce substanță era, nu știu. Nu știu de unde a apărut. Nici nu știu de unde e sticla, cum a ajuns acolo.  

Iulia Bușcă – localnică: Zice că nu le-a pus ea, că i le-a adus câinii. Fiind târlă acolo de oi, unde s-a întâmplat, sunt gunoaie în spate, și i-a fost frică de câini că i-a adus.

Necropsia copilului a arătat că acesta a murit după ce a băut o substanță toxică. Protecția Copilului s-a autosesizat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească dacă mama se face vinovată pentru neglijență în familie.

Editor : G.M.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie din Dolj care era în stare gravă după o endoscopie a murit. Dosar pentru ucidere din culpă și suspiciune de malpraxis

Un șofer a băut și a consumat patru droguri diferite, apoi a plecat de la mare spre casă. A fost oprit de polițiști la Fetești

Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort într-un apartament din Timișoara

Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea

Partenerii noștri