Live

Un șofer a fost urmărit de poliție în Capitală. După ce a fost blocat de mai multe echipaje, a fugit

Data actualizării: Data publicării:

Maşina unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor din Capitală, blocată de mai multe echipaje chemate în zonă. Bărbatul a părăsit maşina şi a fugit, fiind urmărit şi prins. El a fost amendat.

”Poliţişti din cadrul Secţiei 7, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnale regulamentare de oprire unui conducător auto, care efectua manevre prin care îi punea în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic. Şoferul a refuzat să oprească, moment în care s-a solicitat sprijin din partea altor poliţişti aflaţi în proximitate, autoturismul în cauză fiind blocat”, a anunţat, miercuri dimineaţă, Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

Potrivit poliţiştilor, conducătorul auto a fugit din maşină şi a fost urmărit.

”Bărbatul a fost prins, imobilizat şi condus la sediul subunităţii, unde a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice”, au mai precizat polişiştii.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O femeie din Bacău a fost amendată cu 495 de lei pentru că a traversat strada, deși un polițist i-a făcut semn să se oprească

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție

Grădiniţă amendată de polițiști după ce doi copii de 3 ani au plecat pe stradă fără să fie observaţi de educatoare

Amendă penală de 18.000 lei pentru Silvestru Şoşoacă, după ce a lovit un polițist în timpul unui interviu acordat de Diana Șoșoacă

Partenerii noștri