Live

Un tânăr fără permis a furat o mașină dintr-o spălătorie și s-a răsturnat cu ea

Data publicării:

Un tânăr de 24 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce a produs un accident cu un autoturism furat dintr-o spălătorie, a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Tânărul a luat autoturismul, pe care l-a condus spre ieşirea din municipiul Botoşani. A a pierdut însă controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, potrivit comunicatului citat de Agerpres.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma accidentului a rezultat avarierea autoturismului, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 3.400 de euro”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii tânărului pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, pe numele său fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de abuz de încredere, distrugere şi conducere fără permis.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițiștii au tras 61 de focuri de armă ca să-l oprească pe șoferul contrabandist din Dorohoi. Bărbatul rănit a fost operat

Șofer rănit de polițiști după o urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. După ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc

Copil de 12 ani, căutat de poliţiştii din Botoşani. Ce semnalmente are David

Partenerii noștri