Șofer rănit de polițiști după o urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. După ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

Data actualizării: Data publicării:
sofer politie
Un șofer a fost rănit de polițiști după o urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. FOTO Captură video Digi24

Urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost împușcat de polițiștii care au încercat să îl oprească în trafic. În microbuzul pe care îl conducea au fost găsite mărfuri de contrabandă din Ucraina.

 

Incidentul a avut loc sâmbătă la miezul nopții, în municipiul Dorohoi. Bărbatul de 25 de ani se afla la volanul unui microbuz. Poliţiştii rutieri i-au făcut semn să oprească, inițial șoferul s-a conformat, dar apoi a demarat în trombă când agenții s-au apropiat.

A forțat trecerea printr-un baraj, iar polițiștii au pornit în urmărire. Au tras mai multe focuri de armă atât de avertisment, cât si înspre vehicul, în încercarea de a-l opri. După aproximativ 5 kilometri, mașina a fost oprită. 

Câteva gloanțe l-au nimerit pe tânăr și a fost dus la spital. El a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr de 25 de ani, din judeţul Suceava. Starea lui de sănătate este stabilă.

În urma verificărilor, poliţiştii au găsit în microbuz 93 de butelii cu agent refrigerant, aduse din Ucraina fără documente. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru contrabandă calificată şi vătămare corporală din culpă.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri