Live

Unde a fost găsit un bărbat din Bistrița Năsăud dispărut de acasă din luna februarie

Data publicării:
FOTO: Guliver/ Getty Images

Un tânăr din Bistriţa Năsăud, care a dispărut de acasă în luna februarie, a fost găsit în Germania, la muncă. În tot acest timp familia l-a căutat disperată, însă abia în luna august i-a fost anunțată dispariția la Poliție.

Polițitii l-au dat în urmărire și după doar patru zile l-au localizat pe bărbat în Germania, relatează Gazeta de Bistrița.

Mama bărbatului de 37 de ani s-a dus la poliție și a spus că acesta a plecat de acasă în luna februarie și nu a mai dat niciun semn de viața. A așteptat o perioadă, crezând că este plecat la prieteni, după care a început să îl caute la toate cunoștințele care l-ar fi putut găzdui o perioadă. Când a rămas fără nicio soluție, adică după 6 luni, a apelat la autorități.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au dat în urmărire internațională, existând suspiciunea că bărbatul ar fi putut să plece din țară. S-a dovedit că bărbatul era, într-adevăr, la muncă, în Germania, însă nu s-a gândit să-și anunțe și familia.

„În urma activităţilor investigative şi a schimbului de informaţii, autoritățile din Germania l-au depistat pe bărbat în zona orașului Stuttgart. Mama acestuia a fost înştiinţată despre faptul că fiul ei a fost găsit”, transmite IPJ Bistrița Năsăud.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize

Răsturnare de situație în cazul morții lui Diego Maradona. Un nou raport ar putea schimba cursul anchetei

Dispariția alarmantă a fiicei de 16 ani a unui miliardar american. Ce se știe despre Mint și de ce este îngrijorată familia ei

Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Partenerii noștri