Live

VIDEO Accident grav în Sibiu. 4 morți după ce o mașină a intrat într-un TIR

Data publicării:
Accident soldat cu 4 morți în Sibiu. Foto: ISU Sibiu

Patru persoane și-au pierdut viața vineri dimineață în urma unui grav accident produs în Sibiu. Șoferul unei mașini în care se aflau încă trei oameni nu ar fi acordat prioritate și s-a izbit de un autocamion. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

Traficul este blocat în zonă. Potrivit ISU Sibiu, accidentul a avut loc vineri pe Calea Șurii Mici la intersecția cu DN7H.

„Vorbim despre un accident rutier deosebit de grav petrecut la ieșirea din Sibiu, zona aeroport. Din prime cercetări, șoferul autoturismului nu a acordat prioritate în intersecție, a intrat în TIR și a fost proiectat în alt vehicul. Vorbim de 4 victime decedate, toate se aflau în primul autoturism implicat în accident. E vorba de 4 adulți, 2 bărbați și 2 femei”, a spus Elena Welter, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un polițist de la trupele speciale a murit de Paște, un șofer a făcut o greșeală și i-a izbit motocicleta. Val de mesaje de la colegi

Doi copii și doi adulți au ajuns la spital, după ce un șofer de camion le-a tăiat calea în trafic, în Satu Mare

Încă un suspect în dosarul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner a fost adus în țară

Iohannis se pensionează din postul de profesor de la Colegiul „Brukenthal”. Președintele a ținut catedra blocată 27 de ani

Partenerii noștri