Live

Video&Foto Accident grav în Teleorman, 8 oameni au ajuns la spital

Data actualizării: Data publicării:
Un microbuz a fost implicat într-un accident în județul Teleorman, la ieșire din Alexandria. Foto: ISU Teleorman

Un microbuz a fost implicat într-un accident în județul Teleorman, la ieșire din Alexandria. 8 persoane au fost rănite și transportate la spital. Timp de o oră, echipele de salvare au operat conform planului roșu de intervenție.

ACTUALIZARE 12,44. Persoanele rănite în accidentul produs luni pe DN 6 au fost duse la spital, iar planul roşu de intervenţie a fost dezactivat, potrivit ISU Teleorman.

„În urma acestui eveniment au rezultat 8 victime, dintre care una a fost încarcerată (şoferul autoturismului). Pentru eliberarea acesteia din caroseria deformată, pompierii au acţionat cu accesoriile de descarcerare, victima fiind apoi preluată de un echipaj medical. Patru dintre cele opt victime, rănite uşor, după ce au primit primul ajutor calificat, au fost preluate cu autospeciala de transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi transportate la UPU Alexandria. Celelalte patru persoane rănite, cu diferite traumatisme, conştiente şi cooperante, au fost preluate de echipajele medicale ale SAJ şi transportate la spital pentru investigaţii medicale şi îngrijiri de specialitate”, precizează ISU Teleorman.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.


„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, kilometrul 83, între Alexandria şi Vităneşti, judeţul Teleorman, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 pasageri, şi un autoturism. Toate cele 9 persoane se află în investigaţii medicale”, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Din informaţiile primite pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în accident sunt implicate 9 persoane”, a precizat ISU Teleorman.

Echipele de salvare au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 7 ambulanţe SMURD şi 4 ambulanţe SAJ, dintre care una cu medic.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Doi copii și doi adulți au ajuns la spital, după ce un șofer de camion le-a tăiat calea în trafic, în Satu Mare

Impact violent pe o șosea din Mureș. Sunt trei victime, una în stare foarte gravă. A intervenit elicopterul SMURD

O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe DN2, la Mărășești: șoferul a murit, traficul este blocat

Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital

Partenerii noștri