Live

VIDEO | Haos în trafic după furtuna din Capitală. Pompierii intervin pentru extragerea apei acumulate în curți și subsoluri

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Apa face ravagii în aproape toată țara. În mai multe județe din țară, sunt inundații istorice. Case sub ape, bunuri distruse, drumuri inundate, terenuri agricole inundate. Și în București a fost cod portocaliu de furtuni și multe străzi au fost inundate.

Potrivit ISU București, pompierii intervin cu motopompe pentru extragerea apei acumulate în curți și subsoluri, pe străzile Agricultori, Bujorului, Paris, Calea Griviței și strada Mahatma Gandhi.

Cea mai afectată zonă este sectorul 1.

„În acest moment intervenim în 12 situații de urgentă pentru extragerea apei. Cea mai afectată zonă a municipiului București este Sectorul 1. Zone afectate: Bd. Aviatorilor, str. Alexandru Constantinescu, str mr. Av. Tănăsescu Ștefan”, au transmis pompierii.

ISU a anunțat că a transmis mesaje de informare către populație prin intermediul panourilor electronice stradale și prin retelele de socializare.

Editor web: Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Bonă reținută în București după ce ar fi bătut un copil de un an. Părinții micuțului au surprins faptele pe camere

Newsweek România: Printre finanțatorii lui Nicușor Dan este Matei Păun, afacerist pro-rus

Restricţii de trafic în Capitală, în weekend. Rutele alternative recomandate de polițiști

Chirurgul din București care a uitat o compresă în corpul unei paciente, iar aceasta a murit, a fost plasat în arest la domiciliu

Partenerii noștri