VIDEO | Haos în trafic după furtuna din Capitală. Pompierii intervin pentru extragerea apei acumulate în curți și subsoluri

Data actualizării: Data publicării:
Cod portocaliu de furtuni, vijelii și grindină în nouă judeţe
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Apa face ravagii în aproape toată țara. În mai multe județe din țară, sunt inundații istorice. Case sub ape, bunuri distruse, drumuri inundate, terenuri agricole inundate. Și în București a fost cod portocaliu de furtuni și multe străzi au fost inundate.

Potrivit ISU București, pompierii intervin cu motopompe pentru extragerea apei acumulate în curți și subsoluri, pe străzile Agricultori, Bujorului, Paris, Calea Griviței și strada Mahatma Gandhi.

Cea mai afectată zonă este sectorul 1.

„În acest moment intervenim în 12 situații de urgentă pentru extragerea apei. Cea mai afectată zonă a municipiului București este Sectorul 1. Zone afectate: Bd. Aviatorilor, str. Alexandru Constantinescu, str mr. Av. Tănăsescu Ștefan”, au transmis pompierii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ISU a anunțat că a transmis mesaje de informare către populație prin intermediul panourilor electronice stradale și prin retelele de socializare.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri