Live

Video. Un șofer de autocar face live la volan, în timp ce pasagerii dansează pe manele

Data publicării:

Un nou caz de iresponsabilitate la volan. Un șofer de autocar a filmat, în timp ce se afla la volanul mașinii, pasagerii care dansau pe manele în autovehicul. Evenimentul are loc la două săptămâni după ce 9 români și-au pierdut viața într-un accident în Ungaria, pentru că șoferul transmitea live pe Facebook.

Atât pasagerii, cât și șoferul unui autocar care circula pe ruta București-Constanța par să fi uitat de accidentul rutier în care nouă persoane și-au pierdut viața din cauza neatenției șoferului. 

„Fraților, petrecere mare în autocar. Hop, ca la Constanța. Petrecere mare pe cursa de București-Constanța. Toată lumea se simte life”, a afirmat șoferul în timp ce filma și conducea autocarul.

Nu e de mirare de ce aceste imagini au stârnit revolta internauților: în loc să-i atragă atenția șoferului, pasagerii dansează pe manele.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

O plajă din Constanța s-a transformat într-o baltă uriașă după ploile din oraș. Imagini de pe litoral cu o zi înainte de minivacanță

ÎPS Teodosie anunță că va aduce Lumina Sfântă de pe mare și anul acesta. Mesajul Arhiepiscopului Tomisului 

După 80 de ani, asistenta care a salvat vieți în Al Doilea Război Mondial alături de medicul Gafencu s-a întors la spital

Calvarul unei fete de 13 ani din Constanța. A fost violată ani la rând de propria mamă

Partenerii noștri