Live

Video Vremea rea a făcut ravagii în țară: În Hunedoara a plouat timp de 12 ore fără oprire. Mai multe case și drumuri au fost inundate

Data actualizării: Data publicării:
Drumul Național 7, în județul Hunedoara, a fost inundat ore întregi, iar șoferii au înaintat cu greu prin apa adâncă. FOTO: Captură video Digi24

Drumul Național 7, în județul Hunedoara, a fost inundat ore întregi, iar șoferii au înaintat cu greu prin apa adâncă. De asemenea, mai multe case au fost inundate, după ce în zonă a plouat 12 ore fără oprire.

În 11 case din Orăștie, județul Hunedoara, apa a intrat în locuințele oamenilor, care au avut nevoie urgentă de salvare. Șapte oameni au fost evacuati de pompieri. Localnicii au încercat disperați să salveze ce au mai putut.

Drumul Național 7 a fost complet inundat la intersecția cu autostrada A1, în județul Huneodara. Șoferii abia au putut înainta, după ce șoseaua a fost acoperită în întregime de apă și au fost nevoiți să folosească rute ocolitoare.

Zeci de pompieri au intervenit în Orăștie, Deva și Hunedoara.

Și mai mulți copaci s-au rupt sub greutatea zăpezii și au căzut pe Drumul Național 7. Autoritățile au intervenit pentru a curăța șoseaua.

Codul portocaliu de fenomene extreme a scos drumarii pe șosele la Rânca, după ce a început un nou val de ninsori abundente și viscol la munte.

Editor : B.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Se schimbă vremea în București. ANM anunță ploi și temperaturi minime de 7 grade

Valuri de căldură catastrofale și orașe scufundate: Cum va arăta lumea dacă vom depăși pragul climatic de 3 grade Celsius

Dezastru în Afganistan. 200 de oameni au fost uciși de inundații masive

Cal blocat pe un acoperiş din cauza inundaţiilor, salvat de echipele de intervenție, în Brazilia

Partenerii noștri