Video Vremea rea a făcut ravagii în țară: În Hunedoara a plouat timp de 12 ore fără oprire. Mai multe case și drumuri au fost inundate

Data actualizării: Data publicării:
dn7 inundat in urma ploilor
Drumul Național 7, în județul Hunedoara, a fost inundat ore întregi, iar șoferii au înaintat cu greu prin apa adâncă. FOTO: Captură video Digi24

Drumul Național 7, în județul Hunedoara, a fost inundat ore întregi, iar șoferii au înaintat cu greu prin apa adâncă. De asemenea, mai multe case au fost inundate, după ce în zonă a plouat 12 ore fără oprire.

În 11 case din Orăștie, județul Hunedoara, apa a intrat în locuințele oamenilor, care au avut nevoie urgentă de salvare. Șapte oameni au fost evacuati de pompieri. Localnicii au încercat disperați să salveze ce au mai putut.

Drumul Național 7 a fost complet inundat la intersecția cu autostrada A1, în județul Huneodara. Șoferii abia au putut înainta, după ce șoseaua a fost acoperită în întregime de apă și au fost nevoiți să folosească rute ocolitoare.

Zeci de pompieri au intervenit în Orăștie, Deva și Hunedoara.

Și mai mulți copaci s-au rupt sub greutatea zăpezii și au căzut pe Drumul Național 7. Autoritățile au intervenit pentru a curăța șoseaua.

Codul portocaliu de fenomene extreme a scos drumarii pe șosele la Rânca, după ce a început un nou val de ninsori abundente și viscol la munte.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri