Live

Fiul lui Andrei Pleșu, prins cu droguri

Data actualizării: Data publicării:

Mihai Pleșu, fiul filozofului Andrei Pleșu a fost ridicat vineri dimineața de polițiștii antidrog alături de alte 7 persoane. În urma unei acțiuni comune a polițiștilor antidrog din Iași și București, au fost găsite 500 de grame de canabis, ecstasy și ciuperci halucinogene.

Polițiștii antidrog au organizat percheziții vineri dimineață, atât în Iași, cât și în București, având 8 mandate de percheziții domiciliare. Suspecții ar fi cultivat plante de canabis, polițiștii descoperirilor făcute de polițiștii antidrog. 

În urma perchezitiilor, polițiștii au ridicat 500 de grame de canabis, ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunțit canabisul, pastile ecstasy și ciuperci halucinogene.

Potrivit lui News.ro, Mihai Pleșu este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei. Mihai Pleşu şi suspecţii din Iaşi se cunoscuseră la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical.

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Surse: În plicurile găsite la femeia jandarm oprită în trafic era cocaină. Colegii suspectau că ea consuma droguri

Un copil de un an a murit din cauza unei supradoze de fentanyl, la o creșă din SUA

Polițistul din Brașov prins cu un kilogram de cocaină vindea droguri încă de anul trecut. Cum opera rețeaua din care făcea parte

Noi informații în cazul fetei de 16 ani care a murit după ce a consumat drogul Cristal. Tatăl ei va fi audiat de procurori

Partenerii noștri