Live

Fiul lui Andrei Pleşu, suspectat că vindea droguri la petreceri. Preţul unei ţigări ajungea şi la 50 de lei

Data publicării:
Foto: Facebook/Mihai Plesu

Poliţiştii şi procurorii au făcut, vineri, opt percheziţii în Bucureşti şi Iaşi, la persoane suspectate de trafic de droguri. Fiul lui Andrei Pleşu, Mihai, este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei. Mihai Pleşu şi suspecţii din Iaşi se cunoscuseră la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical.

Foto: Facebook/Mihai Plesu

Surse judiciare au declarat, vineri, pentru News.ro, că s-au făcut opt perchezitii în Bucureşti şi în Iaşi, fiind vizate opt persoane suspectate de trafic de droguri.

Una dintre percheziţii l-a vizat pe Mihai Pleşu, fiul lui Andrei Pleşu. Acesta este suspectat că vindea droguri în special la petreceri, preţul unei ţigări putând să ajungă şi la 50 de lei.

Totodată, sursele citate au precizat că Mihai Pleşu a cunoscut suspecţii din Iaşi la concerte şi petreceri, fiind fani ai aceluiaşi gen muzical. 

„În urma percheziţiilor au fost ridicate 500 de grame de rezină de cannabis, dar şi seminţe pentru cultivarea plantelor”, au declarat sursele citate.

În plus, s-au descoperit ustensile folosite la cultivare, cântare electronice, grindere pentru mărunţit cannabisul, pastile de ecstasy şi ciuperci halucinogene.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Burduja îl critică pe N. Dan pentru că a retras polițiștii din locurile publice: „Fenomenul drogurilor e cea mai mare problemă”

Răsturnare de situație în cazul morții lui Diego Maradona. Un nou raport ar putea schimba cursul anchetei

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Român aflat pe lista Most Wanted, prins în Italia. El e fiul autorului "jafului secolului" și e acuzat că a păgubit americani din Miami

Partenerii noștri