Live

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor cum a crescut temperatura în butoi

Data actualizării: Data publicării:

Gheorghe Dincă, ucigașul din Caracal, le-a spus anchetatorilor că, în butoiul în care a ars cadavrul Alexandrei Măceşanu, a folosit vaselină și carton bitumat pentru creșterea temperaturii, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Totodată, el a mărturisit că  a aruncat în Dunăre cadavrul Luizei Melencu.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Dincă a spus la audierile de sâmbătă, că a ucis-o pe Luiza cu o lovitură de pumn, scenariu descris și în cazul Alexandrei, iar apoi a aruncat cadavrul în Dunăre. Anchetatorii au mai căutat și zilele trecute, după indicațiile date de criminal, dar nu au găsit urme.

Sursele judiciare au mai declarat că ucigașul a spus că a pus cadavrul Alexandrei în butoi, iar deasupra a mai pus vaselină, carton bitumat și cârpe, pentru a crește temperatura.

De altfel, unul dintre vecini a și declarat că s-a simțit miros de cârpă arsă.

„În ziua respectivă eu am făcut grătar în curte. De la el nu am văzut niciun fum. Mirosea a cârpă... m-am dus în grădină să mă uit dacă e foc pe undeva... nu s-a văzut niciun foc, nimic. Deci a cârpă mirosea dar nu s-a văzut nici urmă de fum, absolut nimic. A cârpă arsă, atât. (...) M-au întrebat și de la poliție și de la parchet și am spus că s-a simțit un fum, dar nu știu de unde au provenit. Nu sunt singurul vecin care spune chestia asta. S-a simțit miros de cârpă în jur de 5 jumate – 7 seara, joi seara”, a spus vecinul Marian.

Citiţi şi:

Avocatul lui Gheorghe Dincă a dezvăluit detalii șocante despre uciderea Alexandrei

Cum ar fi putut Gheorghe Dincă să ardă un corp în butoi. Fost director INML: Putea obţine 300 grade maxim, avea nevoie de 5 -6 ore

O altă vecină de-ale lui Gheorghe Dincă spune că acesta avea un obicei din a arde diverse obiecte de prin curtea sa, dar că în ziua în care ar fi fost ars trupul Alexandrei Măceșanu nu a simțit miros de fum. Iar pentru fumul negru care ieșea uneori din curtea acuzatului, femeia a spus că explicația oamenilor a fost că arde cauciucuri.

sursa: Mediafax

Editare Georgiana Marina

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Şeful Poliţiei Caracal şi alţi trei poliţişti, trimişi în judecată pentru modul în care au intervenit în dosarul Alexandrei Măceşanu

Cazul Caracal. Filmul celor două crime trase la indigo. Detalii cutremurătoare descrise de procurori

Verdict final în cazul Caracal: 30 de ani de închisoare pentru Gheorghe Dincă, pentru uciderea, violarea și arderea victimelor

Polonia nu-i va adăposti pe ruşii care fug de mobilizare. Condițiile în care pot cere azil

Partenerii noștri