Live

Greta nu mai e Greta. E Sharon

Data publicării:
FOTO: Pablo Blazquez Dominguez/Getty Images

Activista adolescentă pentru mediu, Greta Thunberg, şi-a schimbat numele pe Twitter în „Sharon”, după ce o concurentă la o emisiune cu întrebări de cultură generală din Marea Britanie i-a greşit numele într-un răspuns, relatează BBC.

În cadrul emisiunii „Celebrity Mastermind”, actriţa Amanda Henderson a fost întrebată care este numele activistei pentru mediu. Concurenta a părut confuză, după care a dat un răspuns la nimereală: „Sharon”.

Videoclipul cu răspunsul Amandei a devenit viral, adunând nu mai puţin de cinci milioane de vizualizări. Clipul a ajuns şi la Greta însăşi, care şi-a schimbat numele pe Twitter, vineri, în Sharon.

FOTO: Captură Twitter

Greta Thunberg a mai făcut astfel de modificări ironice sau amuzante ale profilului ei de Twitter. Luna trecută, atunci când preşedintele SUA i-a sugerat „să ia măsuri pentru a îşi gestiona furia, să se uite la un film cu un prieten”, Thunberg şi-a editat descrierea pe Twitter în: „O adolescentă care ia măsuri pentru a îşi gestiona furia. În prezent mă relaxez şi mă uit la un film bun cu un prieten”.

De asemenea, nici preşedintele de extremă-dreaptă al Braziliei nu a scăpat neironizat de adolescenta suedeză. Când Bolsonaro a numit-o „puşlama”, Greta şi-a modificat descrierea şi a inclus apelativul primit de la acesta.

Editor: Adrian Dumitru

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Biden îl ironizează pe Trump pentru datoriile adunate în urma proceselor: „Îmi pare rău, Don, nu te pot ajuta”

„Vor distruge ţara. Nu avem de ales”. Trump amenință că va face cea mai mare deportare de migranți dacă va câștiga alegerile 

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Partenerii noștri