Live

Începe sezonul de schi la Sinaia. Vor fi deschise patru pârtii

Data publicării:
Miercuri, 10 ianuarie, se va deschide sezonul de schi în Sinaia. Foto: Shutterstock

Autorităţile de la Sinaia anunţă că miercuri, 10 ianuarie, se va deschide sezonul de schi în această staţiune, pe domeniul schiabil de altitudine fiind amenajate patru pârtii.

"Miercuri, 10.01.2024, deschidem primele pârtii de sus. Lăptici 1, Lăptici 2, Variantă şi Soarelui 2. Cu strat suficient pe pârtiile menţionate, doar glazurat pe lângă", se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Gondolei Sinaia.

Conform sursei citate, instalaţiile vor porni programul cu publicul la ora 8,00 (Gondola Sinaia -Telecabina Sinaia), respectiv 8,40 (Gondola Carp şi Telescaunul Soarelui).

Sinaia este cunoscută pentru domeniul schiabil complex, având pârtii cu grade diferite de dificultate care se întind de la Cota 2000 până la Cota 1000, precum şi în Valea Soarelui şi Valea Dorului. Datorită altitudinii, stratul de zăpadă se conservă până târziu, în primăvară.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Novak Djokovic s-a întins pe jos și a urlat de durere, după ce a fost lovit în cap! Decizia luată imediat și anunțul oficial

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ciolacu, despre petrecerea primarului din Sinaia într-o clădire RA-APPS: „O să mă informez”

Grindină în Sinaia și inundații în județul Iași. Pompierii au intervenit pentru a îndepărta apa de pe DN1

VIDEO Momentul în care o schioare provoacă o avalanşă în Munţii Rodnei. Femeia a fost târâtă de valul de zăpadă, dar a scăpat cu viaţă

Putin le cere rușilor să nu mai bea: „Începeți să schiați”

Partenerii noștri