Live

Bărbat din Caraş-Severin, arestat după ce şi-a ucis doi dintre copii, nou-născuţi, şi i-a îngropat sub o stâncă

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Shutterstock

Un bărbat din comuna Cornereva, judeţul Caraş-Severin este acuzat că şi-a ucis doi dintre copii, nou-născuţi, unul în 2002 şi altul în 2015, şi i-a îngropat sub o stâncă la câţiva metri de casă. Bărbatul a fost arestat sâmbătă seară pentru 30 de zile, scrie News.ro.

Potrivit Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, bărbatul, din comuna Cornereva, judeţul Caraş-Severin, şi-a ucis copilul, un băiat, în 2002, imediat după ce soţia sa a născut, băgându-l într-un sac de plastic şi îngropându-l sub o stâncă la aproximativ 200 de metri de casă. Situaţia s-a repetat şi în 2015, când soţia sa a născut o fetiţă, pe care bărbatul a îngropat-o în acelaşi loc.

Procurorii Parchetului Tribunalului Caraş-Severin au deschis dosar penal pe numele bărbatului, pentru două infracţiuni de omor asupra unui membru de familie şi a fost arestat preventiv 30 de zile.

Potrivit presei locale, bărbatul ar mai avea şapte copii, iar ancheta procurorilor a început în urma unei sesizări telefonice.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Acorduri de mediu pentru patru parcuri eoliene în Caraș-Severin. Fechet: Suntem datori să identificăm soluţii pentru protejarea naturii

Un bărbat din Caraș-Severin a fost prins beat la volan la doar o zi după ce a rămas fără permis, tot pentru consum de alcool

Percheziții la o grupare care distribuia pe internet imagini cu copii de 4 și 5 ani în ipostaze sexuale explicite 

Un autocar cu 30 de elevi a luat foc, în mers, pe un drum din Caraș Severin

Partenerii noștri