Un bărbat din Caraș-Severin a fost prins beat la volan la doar o zi după ce a rămas fără permis, tot pentru consum de alcool

Data publicării:
barbat la volan cu o sticla de alcool in mana
Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat de 50 de ani din Caraș-Severin s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins beat la volan, la doar o zi după ce a fost lăsat fără permis de conducere, tot pentru consum de alcool. Mai mult, autoturismul condus de acesta nu avea montate plăcuţele cu numerele de înmatriculare, care fuseseră retrase cu doar câteva ore înainte, pentru că nu deţinea RCA, scrie news.ro.

Bărbatul a fost oprit duminpcă seara, pe o stradă din Reșița.

"Aseară, la ora 21:20, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au oprit pentru control, pe strada G.A. Petculescu, un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani, care a fost testat cu aparatul etilometru şi avea o alcoolemie de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat", au transmis reprezentanții IPJ Caraş-Severin.

Bărbatul, spun polițiștii, avea dreptul de a conduce suspendat, după ce în noaptea precedentă fusese depistat de poliţiştii reşiţeni în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult, autoturismul condus de acesta nu avea montate plăcuţele cu numerele de înmatriculare, care fuseseră retrase cu o seară înainte, pentru că nu deţinea asigurare de răspundere civilă auto valabilă.

"Bărbatul a fost dus din nou la spital, unde a refuzat şi de această dată prelevarea mostrelor biologice", a mai transmis IPJ Caraş-Severin.

Pe numele șoferului a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, conducerea unui autovehicul ale cărui plăcuţe cu numerele de înmatriculare au fost retrase şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri