Live

Femeia care și-a aruncat bebelușul din brațe, de la o înălțime de doi metri, a fost arestată

Data publicării:
Femeie arestată cu cătușe. Foto: GettyImages

O femeie care și-a aruncat din brațe bebelușul de numai două luni, din brațe, pe podeaua unui hotel din Timișoara, după un conflict cu concubinul a fost arestată preventiv. Procurorii spun că micuțul s-a lovit cu capul de podea, de la o înălțime de circa doi metri și starea sa este gravă, relatează Mediafax.

Femeia este cercetată pentru violență în familie – tentativă de omor comisă asupra unui membru de familie (fiul), a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se afla într-un hotel din Timișoara, în urma unui conflict anterior avut cu concubinul său, aceasta l-ar fi aruncat din brațe pe băiețelul lor minor, în vârstă de două luni, pe jos, pe podeaua din parchet laminat din holul hotelului.

Procurorii spun că bebelușul a fost proiectat prin aer circa doi metri, iar în final a căzut și s-a lovit cu capul de podea.

Din cauza loviturii, băiețelul a suferit mai multe traumatisme, leziuni traumatice ce necesită 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, viața sa fiind pusă în pericol.

Femeia a fost reținută și ulterior arestată preventiv, iar cercetările continuă pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptei.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a fost prins cu un pistol pe care intenționa să îl vândă

Un cățel pierdut de proprietari în urmă cu doi ani a fost găsit întâmplător de polițiștii de la Protecția animalelor

O femeie din Timișoara, lovită în plin pe trecerea de pietoni, s-a ales doar cu câteva zgârieturi. Imagini cu momentul impactului

Un nepalez, găsit spânzurat în podul casei sale din Timișoara. Dimineața le-a spus colegilor că nu merge la muncă pentru că a băut

Partenerii noștri