Live

News Alert MJ va lansa pe 2 decembrie procedura de selecție a procurorului general și a șefilor DNA și DIICOT

Data actualizării: Data publicării:

Ministerul Justiției va lansa pe 2 decembrie procedura de selecție a procurorului general al României, dar și cele pentru procurorii-șefi de la DNA și DIICOT, funcțiile fiind ocupate momentan interimar, a anunțat ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

"Procedura de selecție va fi lansată pe 2 decembrie. Va fi o procedură clasică: interviu și proiect de management. Propunerea e atributul ministrului Justiției", a spus Predoiu.

Ministrul Justiţiei a declarat că procedura de selecţie care va fi anunţată pe 2 decembrie va fi una "clasică" şi va include un proiect de management şi un interviu. 

"Trebuie să stabilizăm neîntârziat conducerea Ministerului Public", a subliniat Predoiu.

El a afirmat că va lua în calcul avizul Secţiei pentru procurori a CSM: "Voi lua foarte serios în calcul avizul CSM în condiţiile legii".

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cetăţean străin, reţinut după ce a fost prins în Bucureşti cu trei kilograme de cocaină, droguri pe care intenţiona să le vândă

Victor Ponta a dat statul român în judecată, inclusiv DNA și procurorul care l-a trimis în judecată în dosarul Turceni - Rovinari

Paul de România, în arest până pe 9 mai. Gorghiu: Nu am mai avut predare de fugar din Malta. Voi discuta cu ministrul Justiției

Momentul în care Paul al României a fost ridicat de polițiști de la resortul de lux din Malta, unde era în vacanță (VIDEO)

Partenerii noștri