Live

O femeie din Timișoara a încercat să vândă o armă letală la tarabă. Concubinul ei, prins când mituia un polițist

Data publicării:
Foto: DGA

Armă letală, vândută la tarabă, în piaţa de vechituri din Timişoara. Poliţiştii au intrat pe fir şi i-au deschis dosar penal vânzătoarei. Concubinul acesteia dorea să o scape de închisoare, mituind un ofiţer de poliţie, dar a fost prins în flagrant.

Femeia ascunsese pistolul printre şampoane, haine şi alte produse aduse la vânzare din Austria şi Germania.

A fost prinsă în flagrant de poliţişti, când îl vindea. Le-a spus acestora că a găsit arma într-un container.

Oamenii legii au confiscat arma și i-au deschis dosar penal. Concubinul a vrut să-i sară în ajutor și a luat legătura cu un ofiţer de la serviciul de arme, căruia i-a oferit 800 de euro, să o scape de anchetă. Cu toții au fost prinşi în flagrant când făceau tranzacţia și au fost duși la audieri la Parchetul Tribunalului Timiș.

Procurorul a decis cercetarea în stare libertate a celor doi care sunt acuzați de dare de mită. Cât despre arma pe care voiau să o vândă în piață, aceasta urmează să fie supusă unei expertize balistice.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un pui de cățel a călătorit 100 de kilometri sub capota unei mașini din Timișoara. Șoferul l-a găsit pitit în zona motorului

Grindeanu anunță că Centura Timișoarei va fi dată în circulație în iulie. Ce spune despre „celebra autostradă pentru urși”

Încep procedurile pentru construirea Institutului Regional de Oncologie din Timişoara. Ciolacu: „Timișul merită investiții”

Desfășurare impresionantă de forțe la Timișoara, după ce un avion a aterizat de urgență. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Partenerii noștri