Live

Procurorii DNA și DIICOT au ajuns în aceeași zi la TAROM

Data actualizării: Data publicării:

Compania TAROM a fost călcată de două structuri de parchet într-o singură zi. Polițiști trimiși de Direcția Antimafia, dar și de Direcția Națională Anticorupție au mers azi la sediul companiei, de unde au cerut documente - DIICOT într-un dosar mai vechi, de delapidare, iar DNA în scandalul Avioane la sol în ziua moțiunii.

Acestea sunt măsuri obișnuite în cadrul dosarelor penale.

În ceea ce privește dosarul de la DIICOT, deschis la începutul acestui an, procurorii au făcut deja și percheziții, în urmă cu mai multe luni.

Există suspiciuni de delapidare de fonduri în cazul pieselor cumpărate pentru repararea și întreținerea aeronavelor. Sunt vizați mai mulți angajați.

Ancheta DNA vizează acuzații de abuz în serviciu și șantaj, după ce fosta directoare a companiei, Mădălina Mezei, a spus că ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să țină la sol mai multe avioane în ziua moțiunii de cenzură, astfel încât unii parlamentari să nu poată ajunge la vot.

Cuc a negat aceste acuzații.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

A fost găsită fata de 13 ani din Cluj care a plecat joi de acasă și nu a mai revenit. Poliţia face cercetări

Gorghiu, după investigația privind averea primarului din Sinaia: „E foarte posibil să se sesizeze DNA. Nu le dau eu teme la televizor”

29.000 de colete cu droguri trimise în țară de o grupare care aducea materia primă din Asia și o prelucra într-o fabrică din Argeș

Procurorii polonezi au închis ancheta privind scheletele din "Bârlogul Lupului", fosta bază a lui Hitler, fără să afle ale cui erau

Partenerii noștri