Live

Raluca Prună, despre cazul Kovesi: O manevră instrumentată politic. Și magistratura are cozile ei de topor

Data publicării:

Citarea Laurei Codruța Kovesi înainte de audierea pentru ocuparea funcției de procuror-șef european este „instrumentată politic”, afirmă Raluca Prună, fost ministru al Justiției.

Foto: gov.ro

Ce fel de țară este aceea în care citezi ca suspect pe Codruța Kovesi înainte de audierea din Parlamentul European pentru ocuparea funcției de procuror şef european? Una captivă. Nu am nicio rezervă în a susține că această manevră este exclusiv una instrumentată politic”, a scris Raluca Prună, miercuri seară, pe Facebook.

„Și să nu ne amăgim. Nu e ceva nou. Numai violența este mai nouă. În aprilie 2016, înainte să propun Președintelui României numirea lui Augustin Lazăr în funcția de procuror general, Inspecția Judiciară se pregătea de desant la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba. Și magistratura are cozile ei de topor”, a precizat ea.

„Azi e Kovesi, mâine poate fi oricare dintre noi care deranjează grupul care a luat captivă țara”, a ai spus fostul ministru al Justiției.

Citește și CTP, despre citarea Codruței Kovesi la secția pentru procurori: Un act de terorism profesional la adresa ei

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Băsescu, despre justiția din mandatul lui Kovesi: La vilele SRI cred că se discutau dosare. Am aflat de la televizor despre întâlniri

Ilie Bolojan dezminte că ar susține-o pe Laura Codruța Kovesi la alegerile prezidențiale

Simona Bucura-Oprescu, întrebată pe cine alege dintre Şoşoacă și Kovesi: Oh, Dumnezeule! Aş prefera să fie întrebare fără răspuns

Alina Gorghiu: România colaborează bine cu Parchetul European și e deschisă la extinderea competențelor acestuia

Partenerii noștri